Gearriveerd
Door: ericenmarjainvietnam
Blijf op de hoogte en volg Eric en Marja
09 September 2011 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
We hebben het museum over de oorlog bezocht. Heel indrukwekkend! Wat mensen elkaar aan kunnen doen. Ik krijg er weer kippevel van. 's avond met de groep gegeten in een restaurant. Het eten was fantastisch. Vietnamese loempia's en salade met verse bamboescheuten en nog heel veel groenten en kruiden die ik niet thuis kan brengen. Daarna rijst met bbc beef. Hoe krijgen ze die rooksmaak aan het vlees. Eric wilde het recept....
Een nadeel: de koffie is niet te drinken. Volgens mij wordt het van bamboe gemaakt oid. Het smaakt heel anders en licht zoet. Daar kom ik nog wel achter.
Het heeft vannacht geregend! Niet te zuinig. Het regenseizoen is begonnen. Zometeen gaan we een cyclotour maken. Het is bewolkt en droog. Tot later!
10 September 2011 - 08:08
Douwe-Jan:
Wat ontzettend leuk! Nou, geniet maar lekker van jullie vakantie. Enne, vergeet geen pakje koffiebonen mee te nemen. Wij willen natuurlijk ook nog's in passende sfeer van jullie reisverhalen en fotoreportages kunnen genieten. ;-)